10/04/2008

Koe
Tämä on koepostaus, kun en vielä hallitse kovinkaan sujuvasti tätä kuvien lisäilyä. Kuvassa kuitenkin 1700-luvun tyyliin tehty piano.

6 kommenttia:

 1. Moi Larissa, ihan mahtavaa että aloit pitämään blogia. :D Oletko ajatellut liittyä blogilistalle? Pitää vaan rekisteröityä ja naksutella itsensä oikeisiin kategorioihin. www.blogilista.fi

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka kaunis piano!!!

  VastaaPoista
 3. Upea piano! Minä tein silloin ensimmäisenä miniatyyrinäni vanhan pianon, mutta varmasti teen uuden jossain vaiheessa, kun taidot ovat vähän karttuneet siitä ensimmäisestä. Tuossa onkin tavoitetta, niin on viimeistellyn näköinen! Miten teit tuon koskettimiston? Balettiasukin on hurmaava.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys vaan ja kiitos :)
  Wooper, jahka opin ymmärtämään vähän paremmin miten tätä blogia hoidetaan voisin hyvinkin liittyä listoille, kohta puoliin, kohta puoliin...
  Miia, koskettimet on tehty ihan vaan puurimasta. Yritän jossain välissä etsiä vaihekuvan siitä, muistaakseni otin silloin tehdessä.

  VastaaPoista
 5. Onnea ja menestystä uudelle blogillesi! Muistathan liittyä blogilistalle.
  Kylläpä on upea piano!!!

  VastaaPoista
 6. Aaah, miten hieno! Voin ihan kuulla sen soivan - ja toisessa huoneessa tanssahtelevat peruukkipäiset, silkkeihin puetut parit... :)

  VastaaPoista