1/14/2009

Maalit naamaan ja menoks


Taisin tuossa aikaisemmassa postauksessa sanoa, ennen maalaamista siis, että alkaa hauskin vaihe. Tai sitten se alkaa nyt tai se oli jo ihan alussa. Ilmeisesti tätä asiaa en osaa päättää. Kaipa tämä nukkejenteko on kokonaisuudessaan niin hauskaa, että kaikki vaiheet tuntuvat mukavilta. Tai sitten aina kun saa yhden vaiheen päätökseen ja aloittaa seuraavaa, on vain niin tyytyväinen olo, että laukoo noita "nyt alkaa hauskin vaihe" -kommentteja.
Mutta siis maalit on nyt nukeilla naamassa ja voin aloittaa sen "hauskimman vaiheen" eli kokoamisen ja pukemisen. Kankaitakin olen jo hankkinut, Ansalle löysin iiiihanaa luonnonvaaleaa silkkiä ja Taunollekin on jo pöksykankaat olemassa.
Yksi haaverikin on tässä prosessissa jo sattunut. Onnistuin kömpelyyttäni pudottamaan Taunon toisen käden kivilattialle ja tietenkin siitä katkesi sormi. No, onni onnettumuudessa, hajonnut osa ei sentään ollut pää, käsi on onneksi myöhemmin korvattavissa. Voin jatkaa nukkejen kokoamista ja jossain välissä kun taas poltan uunillisen, teen Taunollekin uuden käden. Se on helppo lisätä ihan viimeiseksi paikoilleen.
Kuvassa Ansa sovittaa vaaleaa peruukkia. Tummat silmät ja vaalea tukka, kyllä on aika vinkeä yhdistelmä.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Ihan uskomattoman taitava olet!!! Aivan esikuvansa näköinen nukke, upea!!!

  VastaaPoista
 2. Siis WAU! Uskomattoman hienoja tavaroita olent tehnyt ja entäs sitten nuket...Olen niin kade että pihisen kiukusta. Ja sitten vielä kun osaat malata niille kasvot...Ei nimmittäin ainakaan minun mielestäni ole mailman helpoin tehtävä, kun olen kokeillut pallonivelletylle hartsi nukelle. PItää pistää blogisi mieleen ja ruate seuraamaan...:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/14/2009

  Aivan näköisensä on kyllå Ansa. Huikea! sanoo raija bee

  VastaaPoista
 4. Miten ihmeessä joku voi osata maalata noin kauniit kasvot???? Ihan huippu olet!

  VastaaPoista
 5. Mulla alkoi välittömästi soida päässä Ansan ääni, kun hän laulaa yhdessä elokuvassa, sanat ei muistu mieleen, mutta melodia ja tapa lausua sanat ja se ääni... Tämä on ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
 6. Kiitos ystävät kehuista :) Mulla on ihan kamalan hauskaa tämän pariskunnan kanssa.
  Hanna, arvaa vaan kuka on pajalla maalatessa laulellut Kulkurinvalssia,
  Linnoissa kreivien häät vietetään.....

  VastaaPoista