1/19/2009

Voihan villahousut :)


Huopaeläin guru Hannan taannoisista puheista innostuneena päätin kokeilla nuken vartaloiden neulahuovutusta. Ja täytyy myöntää, että hyvin toimii tekniikka nukeissakin, suorastaan niin hyvin, että taidan tästä lähtien suosia sitä. Vartalonmuodot syntyvät helposti ja nopeasti ja lopputulos on mukavan pehmeä ja joustava. Onhan tekniikassa omat koomiset piirteensä, jotka tajusin siinä vaiheessa, kun huovutin Ansalle karvaisia pakaroita :) Mutta vaatteethan nukeille tulee päälle, ei sieltä hameenhelmojen alta pääse karvaiset sääret liikaa vilkkumaan, varsinkin kun peittää ne vielä pitkillä pitsikalsareilla. Kellä vaan on nukkeprojekteja käynnissä, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä tekniikkaa.

12 kommenttia:

 1. Tämähän on suorastaan loistoidea. Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 2. Upea idea vartalon tekoons siis vau! Taodanpa joskus kokeilla itsekkin...XD

  VastaaPoista
 3. Onpa hyvä idea! Olet saanut aikaan upean parin: Ansa on niin kaunis ja kurvikas ja Tauno komea ja salskea :) Epäilenpä, että minä saisin aikaan pelkkiä ongelmavartaloita, sillä kun huovutin koiranpennun, siihen tuli ihan väkisin vahvoja saukon ja lampaan piirteitä ;D

  VastaaPoista
 4. Maarit1/19/2009

  Juu, minäkin olen yhdelle Tarun nukelle huovuttanut pakarat. Täytyyhän miehellä sellaiset olla! Mielenkiinnolla seuraan blogiasi!

  VastaaPoista
 5. Moi! Kiitokset ideasta kuuluu Hannalle, minä vaan toimin välittäjänä ja jeesmiehenä :) Mutta oikeesti, tuo huovutus on tosi mukava ja toimiva tapa tehdä vartaloita, minä tykkään ja suosittelen taas uudestaan.

  VastaaPoista
 6. Moi, hienot on nuket ja vartalot. Kynnet ja kaikki, niinpä tietenkin :) Minä olen kanssa tuota huovutusvinkkiä jaellut markkinoilla, mutta en ole itse tehnyt kuin Tumnuksen vartalon silkkitrasselista sillä tavalla.

  VastaaPoista
 7. Ihan näyttävät täydellisiltä!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi1/20/2009

  Hienoja! Hyvä idea käyttää tuohon huovutustekniikkaa!
  Odotan innolla miten projekti etenee!
  T, Nanna

  VastaaPoista
 9. Aivan ovat Ansan ja Taunon näköisiä. Loistava idea muuten tuo huovutusvartalo!

  VastaaPoista
 10. Upea pariskunta! Muhun teki vaikutuksen tuo Ansan kaihoisa katse, se on niin aito! Hienosti on huovuttamalla saanut vartalot tehtyä.. voi vaude!

  VastaaPoista
 11. Nämä nuket ovat aivan uskomattoman ihania!!! Samaa mieltä Marian kanssa, tuosta Ansan kaihoisasta katseesta!

  VastaaPoista
 12. Hirmu hyvä idea,eipä ole tullut mieleen.pakko kokeilla siis karvaista vartaloa :))

  VastaaPoista