4/21/2009

Portaat ja kallio - Stairs and rockViikonloppuiltoina askaroin portaiden kimpussa ja ne alkavatkin olla kutakuinkin valmiit, mitä nyt vähän lisäilen sammalta jossain vaiheessa. Maalasin myös kallioon pohjavärin, johon pitäisi myös lisäillä sammalta ja muuta kasvusta ynnä jäkälää. Täyty vaan käydä ottamassa malliksi kuvia oikeista kallioista. Kivijalkaa taloon en sitten lähtenytkään tekemään paperimassasta niin kuin aluksi suunnittelin, vaan tein sen Das massasta, joka taitaa sekin tosin olla paperipohjaista mösöä. Ikävä kyllä se loppui harmillisesti kesken.


Last weekend at evenings I’ve been busy with the stairs, which I think are now almost ready, they only need some moss and lichen onto them.
I also started painting the rock. I got the base colour done and little by little I’ll add some details to it (moss and lichen and all sorts of rock plants), but first I have to take photos of real rocks for reference.
The stone foundation of the house is not pulp, it’s modelling material called Das. Unfortunately it annoyingly ran out just in the middle of work.

9 kommenttia:

 1. Voi vitsi, tästä tulee upea!

  VastaaPoista
 2. Voi Apua, miten upea tästä tulee! Portaat ovat täydelliset ja koko hanke täysin omaa luokkaansa. Yhtään en muuten ihmettele jos niskajumi iskee noiden tapettien maalauksen jälkeen. vaan on se sen arvoista. :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten tulee upea. Ja kun on nähnyt sen noitamaisen valaisimen livenä, voi kyllä aavistaa, mitä kaikkea tämä talo tuleekaa sisällään pitäämään!

  VastaaPoista
 4. Portaat ovat kyllä mahtavan hienot!

  VastaaPoista
 5. kaikki näyttää asettuvan hyvin paikoilleen!

  VastaaPoista
 6. Näyttää jo nyt tosi hienolta!!

  VastaaPoista
 7. Hienot rappuset ja kallio näyttää myös tosi onnistuneelta1

  VastaaPoista
 8. Blogistani löytyy tunnustus, käyhän hakemassa!

  VastaaPoista
 9. Blogini vuodatuksessa: http://hvamaura51.vuodatus.net/ siellä on tuo tunnustus blogillesi.

  VastaaPoista