4/27/2009

Sammalta - Moss
Pikkuhiljaa olen alkanut lisäilemään sammalta ja jäkälää kivenkoloihin (eri hauskaa puuhaa) Lisää mättäitä pitää vielä laittaa, mutta oli pakko jo päästä vähän kokeilemaan noita sammalainehia. Tein myös Turun nukkiskerhossa eilen ensimmäisen esineen tulevaan taloon, pienen taimikasvatuslaatikon yrteille, nimikylttejä ja lapion, siinä ne on pihamaalla. Laitan vielä muutaman pikku taimen laatikkoon kasvamaan jossain välissä ja varmaan noitamuori tulee tarvitsemaan vielä muutaman taimilaatikon lisää, en usko, että hän pärjää yhdellä.


Little by little I have been adding moss on to the rock (Fun stuff to play with, I just love it) It still needs some more I think, but altogether it’s coming along quite nicely. Yesterday, we had our miniature club meeting and in there I made first item to the cottage. It’s a little plant crowing box (I’m not sure if that is a correct name to it ), some signs with herb names on them and a little shovel. I’ll add some seedlings to the box afterwards.

10 kommenttia:

 1. Kääk! Vähänkö tulee ihana mökki. En malta odottaa että näen minkänäköinen valmiina!

  VastaaPoista
 2. Voi, upeeta!! AIvan ihana mokki tuosta tulee!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä näyttää upealta! Muuta ei ehkä voisi kyllä odottaakaan sinulta ;D

  Tuhannet kiitokset vielä kerran lauantaisesta, kärsivällisestä opastuksesta kruunujen parissa!

  VastaaPoista
 4. En ole pariin viikkoon ehtinyt täällä poiketa ja kyllä onkin edistystä tapahtunut. Aivan ihanaa! Kun katsoin tapettikuvaa, pohdin mistähän se on noin sopivaa löytänytkin, kunnes tajusin että oet itse maalannut sen. mahtavan hieno. Ja nuo kalliot ja sammaleet, aaaahhhh!

  VastaaPoista
 5. Kaunista on! Ihana tuo pienen pieni lapio. :)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavan näköistä. Mukavaa seurata mökin valmistumista.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Yksi uusi fani lisää tätä projektia seuraavien joukkoon :)

  VastaaPoista
 9. Ihana meditatiivinen projekti - tätä on syytä lähteä seuraamaan. ;)

  VastaaPoista