4/14/2009

Tajunnanvirtaa
Tässä möksäprojektissa ei turhia tuumita, eli työskentelyni mottona on tällä kertaa ”ensimmäinen ajatus on paras ajatus”. Tuolla motolla syntyy sitten tämmöistä jälkeä. Tulevan asukkaan, Sammakkonoitamuorin, taikuus perustuu kasvien tuntemukseen ja kun ajatus kasviaiheisista seinämaalauksista nyt sattui putkahtamaan ensimmäiseksi mieleeni, niin niitähän minä sitten aloitin pääsiäisenä maalaamaan. Nuo rehut ovat silkkaa tajunnanvirtaa ja fiilistelyä. Maalaus ei suinkaan ole vielä valmis, kaikenlaista vielä puuttuu, mutta tuollaista runsasta ja värikästä ja enemmänkin mielikuvituskasveista koostuvaa koukeroa on tullut pääsiäispyhinä maalattua. Ja se täytyy myös mainita, että jos käsi ja selkä kestäisi, niin maalaisin varmaan kokoajan, sen verran hauska puuhaa se on. Ei tarvitse suuren suuria mietiskellä, sen kun meditoi ja seuraa pensselin kaaria ja jossain taustalla sisäinen ääni hyrisee ”ommmmm” ;)

From now on I’ll try to add few lines in English too.
My current miniproject is a little cottage for an old witch lady. She is not an ordinary human witch anymore, because one time when she was bewitching she accidentally turned herself into a frog like human. She could have conjured herself back to a human form again, but she liked her new looks so much that she decided to stay in that way. She’s a quiet, nature loving and friendly creature and her magic skills are based on flora.
The cottage I’m now making includes one room and cellar and a little rocky front yard. It is going to be colourfull, silly, greenish and mere fantasy spiced with a little bit of reality. I’m also going to make the inhabitant. At the moment she is only a creature in my mind, but the image is clearing all the time.

10 kommenttia:

 1. Hieno! Luulin ensin että olit maalannut pelkät kukat valmiille köynnöskuvioiselle tapetille, kun oli niin tasainen laatu :)

  VastaaPoista
 2. Tosi tosi ihanat seinät tulossa!

  VastaaPoista
 3. Todella hienot seinät! Olen aina ihaillut piirtämisen/maalaamisen taitoa. Sitä kun ei ole kaikille luotu tasapuolisesti... :D

  VastaaPoista
 4. Ihanan eläväiset seinät ja ihailen suuresti tarkkuuttasi, jälleen kerran. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat ja taidolla maalatut!!! Minäkin ensin katsoin että tapetit ovat :)

  VastaaPoista
 6. Ihana! Aivan mielettömät seinät. Kaunista eikä kuitenkaan liian hempeää. Tuosta tulee niin mahtava! Tosi hauskaa nähdä minne mökin värimaailma lähtee etenemään.

  VastaaPoista
 7. Tosiaankin kauniit ja hienosti maalatut seinät. Eipä tuollaisia kaupasta valmiina voi saadakaan!

  VastaaPoista
 8. Voi mitä tajunnan virtaa! :) Kaunista!

  VastaaPoista
 9. tosi upeasti maalattu! ja ihanat värit. innolla odotan mökkiprojektin jatkoa :)

  VastaaPoista
 10. No eipäs heti tajua maalisiveltimestäsi syntyneen koko seinän! Lulin monen muun lailla sun tehneen nuo kukat pelkästänn. Todella upeat seinät! Ja itsetehtynä vielä julmetun yksilölliset :)

  VastaaPoista