4/06/2009

Uusi proggis

Yksi asia johtaa toiseen ainakin minun tapauksessani. Eli kun tuota kattokruunua väänsin ei minulla ollut minkään maan ajatusta mihin sen laittaisi. No, minä sitten sitä mietin, että mihin se sopisi ja sammakoiden ystävä -poikanikin siinä vieressä mietti, ja niinhän ne ajatukset lähti harhailemaan ja jossain vaiheessa huomaisin rakastuneeni palavasti yhteen ideaan. Nyt en muuta mieti kuin Sammakkonoitamuorin tulevaa pikku tupaa.
Piirtelin hahmotelmaa 3d-ohjelmalla ja luonnostelin väreillä tuota taloa. Olen pitkään tavallaan etsinyt, että mikä olisi se seuraava vähän isompi projekti, kun lasten nukketalot on tehty ja luulen tai oikeastaan tiedän, että tässä se on. Haluan projektin, joka ei ole ihan valtava, sellaisen, jonka voin oikeasti kuvitella saavani joskus valmiiksi. Ja ennen kaikkea halua tehdä fantasiaprojektin, jossa voin mielin määrin irrotella ja nautiskellen suunnitella kaikenlaista kummaa, värikästä, hölmöä, epätodellista, hassua jne.
Eli tuosta pikku tuvasta tulee näillä näkymin vain yhden huoneen ja kellarin käsittävä kokonaisuus. Yksityiskohdat varmasti tulevat muuttumaan ja tarkentumaan, mutta suunnilleen tuon kuvan kaltaisesta tönöstä olisi kyse.
Eilen sitten innoissani sahailin jämävanereista talon osia niin ahkerasti, että sain koko oikean käsivarteni särkevään kuntoon. Tänään illansuussa jatkan ikkuna-aukkojen kimpussa ja pistän kellarikerrosta kasaan. Hitsi tää on hauskaa :)

10 kommenttia:

 1. Jeeee! Pistit tuulemaan, mahtava homma. Tuo on kyllä niin kaunis mökki jo luonnoksena.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, vautsi! Kuulinkin tästä vähän Model Expossa ja vaikutti todella hauskalta, jännittävältä ja mukaansatempaavalta. Pääset laittamaan sinne vaikka mitä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos muuten sähköistysrohkaisusta.

  VastaaPoista
 4. Wau, tuosta tulee hieno! Vallan upean näköiseksi kuvittelen erityisestin tuon kellarikerroksen, ja tuon piha-alueen kiveyksineen ja portaineen... On kyllä jännittävä suunnitelma.

  VastaaPoista
 5. Kuvakin jo on tosi kaunis ja voin kuvitella miten upea lopputulos tuosta tulee!

  VastaaPoista
 6. tuosta tulee varmasti mielenkiintoinen proggis, joten seuraan sitä innolla :D

  VastaaPoista
 7. Luonnos on aivan ihanan näköinen! Hauska juttu, kattokruunun ympärille pitää tehdä talo, johon se sopii... Älä sahaa kättäsi tulehtuneeksi asti, ei ole kivaa tehdä juttuja yhdellä kädellä. Nimimerkki "kokemusta asiasta on" :D

  VastaaPoista
 8. Oi, tuosta täytyy tulla ihana!!! Lupaavalta näyttävät suunnitelmat!

  VastaaPoista
 9. Ihanat suunnitelmat!!! Todella mielenkiintoinen projekti!!

  VastaaPoista
 10. Kelpais kyllä ihan 1:1 -kokoisenakin!

  VastaaPoista