6/09/2009

Orkidea - OrchidOlen viime päivät massaillut orkideoita, tai kokeillut oikeammin kuinka semmoiset massasta syntyisivät. Tarkoitus olisi pitää näistä myös hieman kurssia, mutta on tässä oma lehmä ojassakin :) Kas kun olen ajatellut noitamummelini kasvattavan erilaisia orkideoja. Orkideat ovat jotenkin niin mystisen ja salaperäisen oloisia kasveja, että ne sopivat mielestäni mainiosti noitataloon. Tuo kuvan orkidea on siis vain alkua noitamummelin tulevalle kokoelmalle. Kuvan kukkanen on noin 5 cm korkea.


Past few days I have been playing with polymer clays. I have tried to figure out how to make orchids from polymer clay and this is what I have done.
I like orchids and I think they are kind of mystical plants, so I thought they would suite just perfectly in to my Witch Cottage. The orchid in the picture is about 5 cm high and it's only the beginning of the Frog witches future orchid collection.

13 kommenttia:

 1. Ostitko mitään Lahden markkinoilta kun et ole niistä mitään ilmoitellut. Olisi nimittäin kiva tietää mitä kaikkea on muut ostanut. :D Ihana orkidea! Ja sinulta ostamani sammakkovaasi oli myös ihana!

  VastaaPoista
 2. Vautsi miten upea! Saisko näiden tekemisestä jonkin kurssin, kiitos! Vaikka tuskin tuollaista syntyis kyllä kurssittamallakaan kovin monelta... ;)

  VastaaPoista
 3. Se on täydellisen kaunis! Ja voisi pysyä varmemmin hengissäkin, kuin ne isot ;D

  VastaaPoista
 4. Orkideasi on tosiaankin ihastuttava!

  VastaaPoista
 5. Ounou! Täydellisen kaunis orkidea. (huokaus ihastuksesta).

  VastaaPoista
 6. Moro! Kiitos taas kommenteista murut :)
  Reetta, ostinhan minä Lahdesta lutuisia Hannan huovuttamia otuksia. Aikaisemmin hankitulle Mikille Aku kaveriksi ja lasten nukkiksiin krokotiili ja kettu. Pienet ostokset tällä kertaa, mutta ah niin herkut, että lankesin niihin. Nappaan kuvan jossain välissä.
  Aino, olen kuvannut tuon orkidean tekovaiheet ja taitoin siitä tavallaan ohjeistuksenkin jo, kyllä se jossain välissä ja yhteydessä varmaan julkistuukin.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi6/10/2009

  Joo ei ole helppo nakki tuo( varsinkaan tälläselle massailukauhuiselle). Livenä ihan mahdottoman kaunis oli.

  VastaaPoista
 8. Katriina6/10/2009

  edellisen sanoi siis katriina

  VastaaPoista
 9. Hieno kukka - kuten kaikki muutkin sinun jäljiltäsi- et viittisi tehdä tollasta orkideaa 1:1 koossa - ostaisin heti.Nimittäin äitini antaa minulle noita säännöllisesti ja yhtä säännöllisesti minä ne tapan. Tollanen olisi ikuinen...

  VastaaPoista
 10. Ihan käsittämättömän upea ja vielä massasta tehty, wautsi wau!!!

  VastaaPoista
 11. Ihana, ihana orkidea! Se on niin kaunis! :D

  VastaaPoista
 12. The Orchid is beautiful!!! It is also one of my favorite flowers.
  Glad to have found such a nice blog with many lovely minis.
  Meli

  VastaaPoista
 13. Onpa todella kaunis orkidea! Näiden tekeminen massasta onkin tosi hyvä idea, kukan posliininen kiilto tulee kauniisti esiin! Tosi kaunis kukka!

  VastaaPoista