7/07/2009

Kesäterveiset sammakkonoidalta – Summergreetings from Frogwitch :)
Kesä on vienyt minun aikana miltei kokonaan, jotain pientä :) on tosin tullut tehtyä silloin tällöin. Muutama postauskin, jotka olin ajatellut kirjoitella, on jäänyt väliin, kun aika ei ole kaikkeen riittänyt. Mutta kesästä nauttimisen ohessa olen ehtinyt polttaa ja maalailla sammakkonoitani valmiiksi. Tässä on siis tulkintani sammakko-ihmis-anatomiasta. Vaatetus häneltä puuttuu vielä, joten teillä on nyt tilaisuus kurkistaa hänen villahousuista olemustaan. Sammakkonoita (Seela nimeltään muuten) on pikkuruinen vain noin 11 cm korkea ja hänellä on siis posliiniset kädet ja jalat sekä kroppa/pääosa, muut osat huovutin. Tuo villainen rastakuontalo saanee vielä huivin sijasta peitteekseen virkatun löysän myssyn. Huivi tekee hänet liikaa Jack Sparrown näköiseksi. Vaatetus tulee näillä näkymin olemaan vihreäsävytteinen mekkoluomus.


Summer activities have taken my time entirely, so I haven’t made much minis lately. But at the same time when I’ve been enjoying summer I have had time to finish my Frogwitch. So, this is my vision of a frog-human-anatomy. She is only 11 cm high and she is made from porcelain except her body, which is woollen. Her dreadlocks are also woollen and I’m going to make a crochet cap to replace that bandana (which in my opinion make her look like Jack Sparrow wannabe). Her clothing is going to be some kind of greenish dress. Oh, and by the way her name is Seela.

18 kommenttia:

 1. IHANA, IHANA! Rakastuin noitaasi, hän on suloinen, ilme on rakastettava, mutta niiin sammakkomainen, voi miten tykkään kovasti! Onkohan hän oikeasti noin lempeä, vai piileekö lempeän ulkomuodon takana ilkeä noita...?

  VastaaPoista
 2. Hän on hurmaava ;)

  VastaaPoista
 3. No WAU, hirveän hurmaava, aivan loistava!!!

  VastaaPoista
 4. Voi jestas miten symppis!! Seelalla on karismaa vaikka muille jakaa, kerrassaan mahtava noitapersoona on hän :).

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana edelleenkin, vaikka livenä hän oli kyllä vielä hurmaavampi. Mulla ehtikin olla jo vähän ikävä häntä ;o) Kiva kun näytit kuvan täällä.

  VastaaPoista
 6. On niin noitamainen että, suorastaan hirveä! Taitaa hällä olla aikamoiset keitokset!

  VastaaPoista
 7. Samaa ajattelin kuin Hanna. Tämä on nähtävä livenä, myös.

  VastaaPoista
 8. katriina7/07/2009

  Mahtavampi kuin kertomastasi päätellen. Ja hienot modernit irtolisäkkeet rouvalla. Goottisammakkonoita.

  VastaaPoista
 9. Hui, kuinka ihana!

  VastaaPoista
 10. On ihana.
  Ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 11. Voi apua kuinka hieno! Jotenkin niin ihanan rumankaunis kuin vain sammakkonoita voi olla. Olet Taiteilija!

  VastaaPoista
 12. Kertakaikkisen onnistunut sammakkorouva!! Upea!

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille kommenteista, Seelakin kiittää :)
  A-M, Seela on oikeastikin kovin lempeä. Hän on luonnonystävä ja kasvientuntija, hivenen wiccamainen ja letkeällä elämänasenteella varustettu ystävällinen noita.

  VastaaPoista
 14. Voi Larissa, sinä suuri Taiteilija! Olen sanonut tämän ennenkin, mutta sanonpa taas jälleen kerran eli kaikkeen mihin sinä kosket ja ryhdyt, lopputulos on joka kerta aina yhtä hämmästyttävän upeaa ja sydämeen käypää - ihana, ihana, ihana Seela!

  VastaaPoista
 15. Hurjan, hurjan suloinen! Pitäisi sanoa kaunis, mutta pitäisiköhän hän siitä...? Ei, kyllä hän on niin kaunis ettei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 16. Aikamkoinen noita... HIENO siis.

  VastaaPoista
 17. I like your blog lots and its fun to see the building you are busy making.
  I will let some of my friends know that will also like what you do.
  Everything is wonderful!
  Nikki x

  VastaaPoista
 18. Aivan ihastuttava <3

  VastaaPoista