7/31/2009

Rohtoja Seelan labraan – Potions and drugs for Seela’s lab
Nyt täytyy tunnustaa, että pääsi mopo vähän käsistä kun rupesin purkittamaan rohtoja Seelalle. Luonto on tällä hetkellä täynnä kaikkea mielenkiintoista. Näin monta purkkia ja pulloa sain aikaiseksi ja vielä olisi vaikka mitä purkitettavaa. Innostuin hankkimaan lisää purkkejakin niiden Forssasta hankkimieni lisäksi. Varastosta löytyi jotain, mutta eihän ne mihinkään riittäneet. No, tuleepahan Seelalle ainakin runsas varasto taika-aineita.
Etiketeissä käytin siansaksa-latinaa, se kuulosti tarpeeksi maagiselta. Etsin kasvien latinankielisiä nimiä ja yhdistelin ja muutin niitä miten sattuu. Purkeista löytyy nyt mm. tällaisia aineita kuin Agastache Rugosa, Shisandra Chinesis, Dendromnamurense Liquidus tai Leonurus Ligusticum Faex jne. ja älkää vaan kysykö mihin taikuuksiin niitä käytetään, sen tietää vain Seela.... :)


I confess I lost my control, when I was potting potions and drugs for Seela’s lab. But at the moment nature is just so full of all kinds of interesting stuff to use, so I just had to get more pots for her. The pots I bought from Forssa as well as the ones I had already in stock weren’t sufficient enough, so I purchase some more. Well, at least she is going to have abundant storage of magical material to use. When I made the labels I used self modified gibberish-latin for names. There is materials called Agastache Rugosa, Shisandra Chinesis, Dendromnamurense Liquidus or Leonurus Ligusticum Faex, but please don’t ask me what kind of magic they are for, only Seela knows.... :)

9 kommenttia:

 1. Kyllä Seelan kelpaa keitellä taikajuomia, kun on noin kattava varasto rohtoja.

  VastaaPoista
 2. No voi siis apua! Siinä on rohto poikineen. Jospa Seela onkin ylinoitatohtori ja muut noidat tulevat pyytämään häneltä tarvittavia aineita omiin rohtoihinsa? Näistä kyllä riittäisi muillekin noidille... :D
  Mykistävän hieno kokoelma ja jos oikein katsoin, niin taitaa joka purkissa olla erilaisia juttuja. (?) Etiketit ovat kauniita.
  t. Minri

  VastaaPoista
 3. Aikamoinen kokoelma yrttejä. Niistä varmasti syntyy taikaliemi jos toinenkin.

  VastaaPoista
 4. Ihania pulloja ja niiden sisukset ne vasta jänniä ovatkin ;)

  VastaaPoista
 5. Oho, ei lopu Seelalta ainekset taikajuomia keitellessä kesken. Ne on niiin hienoja ja niitä on niiin paljon! :O

  VastaaPoista
 6. Anonyymi8/01/2009

  Ihania purnukoita ja pulloja, voin jo ihan nähdä edessäni miten Seela keittää niistä kaikenlaisia rohtoja. Todella uskottavia nuo etiketit!
  T, Nanna/Schifka

  VastaaPoista
 7. Siis aivan ihana määrä rohtoja!!

  VastaaPoista
 8. Upealta näyttää! Tätä projektia on kiva seurata. Hienot on sekä purnukoiden sisällykset että etiketit!

  VastaaPoista
 9. En tiedä ootko sä yleensä osallistunu joulukalentereihin, mutta mä pistin omani pystyyn, eli jos kiinnostaa... :D

  VastaaPoista