3/26/2009

Hämis


Olihan mun pakko kokeilla, että miten tuohon noitakattokruunuun saisi sen hämiksen kiipeilemään. Eilen sitten leikin ohuenohuella siimalla "kudoin verkkoja". Tomutin vielä vähän talkkia pölyksi, joskin siitä taisi suurin osa jo varista pois. Tuo nukkekotikoossa varsin pelottavan kokoinen hämis on tehty rautalangasta, helmestä ja maalista. Oikeastihan se taitaisi olla sellainen tarantellan kokoinen otus. Tarantellathan kaiketi eivät verkkoja kudo.... mutta olkoon tämä yksilö silkkaa mielikuvitusta ja fantasiaa.

3/24/2009

Noitamaista


Innostuin välillä puuhailemaan jotain ihan muuta, nuket kun eivät oikein edisty. Aattelin siis, että tauko siitä rojektista tekee hyvää ja rupesin eilen vääntämään kruunuaihiosta noitamaista versiota. Tämä kokeilu on ollut pitkään mielessä (kiitos vaan Katriina). Ei mulla ole hajuakaan mihin tuon laittaisi, mutta tulipahan nyt kokeiltua, kuvassa näkyy tulos. Muutaman muutoksen tein perusaihioon, jotta sain nuo "kynttilät" laitettua. Sitten vaan maalia ja helmiä. Jotain nöftää ja tuhrua se vielä kaipaa, pölykikkareet ja parit hämikset voisi myös tehdä poikaa.

3/06/2009

Kengän kannat kopisee

Ahoita vaan!
Meikäläinen on vaan viettänyt kissanpäiviä ja Ansa sen kun odottaa mekkoaan. Olen minä sentään vähän sitä yläosaa viritellyt ja siihen tehnyt somistuksia silkkinauhoin, mutta mekon alaosan kanssa olen hieman kahden vaiheilla kokoajan, enkä osaa päättää miten sen toteuttaisin. Eli siitä tässä vitkastelussa ja hitailussa on vain kysymys, päätöksenteon raskaudesta. No, olen minä sentään saanut Ansalle kengät, sukat ja alushousut jalkaan. Sukat ovat ommellut ja kengät jalkaan nahasta liimatut. Alushousut ovat silkkiä. Tässä kuva.