2/01/2010

Arkku lumelle joka ei koskaan sula - Trunk for Snow-that-never-melts
Eilen kerhossa sain maalattua hyllyn valmiiksi ja aloitin maalaamaan arkkua, jonka myös tein noitamuori Seelalle. Viimeistelin sen vasta äsken. Se on tarkoitettu suuremmille ainemäärille säilytyspaikaksi eli juurikin tuolle otsikossakin mainitulle lumelle joka ei koskaan sula (todellista taika-ainetta :). Arkku on tehty puusta liimaamalla ja nuo ”raudat” ovat pahvia. Maalaukset tein akryyliväreillä kumpaankin esineeseen.

Yesterday at our mini club meeting I finished the paintings on the shelf and I started paintings to the trunk that I also made to Frog Witch Seela. It’s tagged to larger amount of substance, like to The-snow-that-never-melts (that’s truly very magical stuff :) I made trunk itself from wood sheets and plywood but the ”irons” are cardboard. All the paintings are made with acrylic paints.

12 kommenttia:

 1. IHANIA! Molemmat, todella hienoa työtä. Mutta mistä nuo arkun raudoituksen naulat on tehty? (Vai niittejäkö ne on) Onko ne maalitiploja tms? On kyllä niiiiin aidon näköinen arkku! Kaapissa on kauniisti sorvaukset etureunoissa, ja hieno maalaus.

  VastaaPoista
 2. Upeat kalusteet! Sinun maalauksissasi on semmoista herkkyyttä ja samalla voimaa, luonnonvoimaa kai sitten. Arkku on ihan täydellinen muodoltaan ja tuo käyttötarkoitus, mahtava.

  VastaaPoista
 3. Todella upeita huonekaluja olet tehnyt! Arkku on super kaikilla tavoilla, miten se voikin olla noin oikean näköinen??? Aika noita olet itsekin!

  VastaaPoista
 4. Oi oi, ihanat! Arkun metalliosat on tosiaankin hämmästyttävät :) Arvaan että tuon voi avata ja kaikkea ja miten upea taas olisikaan livenä.

  VastaaPoista
 5. Ai valtava, miten upeita - taas kerran! Mä olen sun Fani isolla äffällä. :)

  VastaaPoista
 6. Todella tyylikkäitä, ihan mielettömän ihanat!

  VastaaPoista
 7. Ihan mieletön toi arkku!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille:)
  A-M Naulat on suurta illuusiota, eli ihan tavallista Erikeepperiä. Siitä on moneksi:)

  VastaaPoista
 9. Taitavasti olet kehitellyt kaapin ja arkun. Hienot maalaukset ja kaikki yksityiskohdat paikallaan. Äh, katsotaanpa tuota kommenttimahdollisutta, josko onnistuu...
  T: anja
  http://kuuralehto.vuodatus.net

  VastaaPoista
 10. these are wonderful!
  x
  Julie
  x

  VastaaPoista
 11. Oijoi kuinka mielettömän kauniita!

  VastaaPoista