3/16/2010

Ja voittaja on... – And the Winner is....

Tai oikeastaan voittajat. Koska teitä osallistujia oli niin mukavan paljon päätinkin yllätykseksi arpoa muutaman palkinnon sen yhden sijaan. Kiitos kaikille mukavista ja kannustavista kommenteista. Eli siis arvontaan joka on nyt suoritettu. Käytin apuna tätä netin satunnaislukuohjelmaa. Jokainen sain kommentointijärjestyksen mukaisen numeron ja tuolla ohjelmalla sai valittua satunnaislukuja tietyltä määrätyltä väliltä eli tässä tapauksessa väliltä 1-53. Ja jos sama luku tuli kaksi kertaa arvoin uuden (Näin kävi vain Artun kohdalla. Kun olin arponut numeron joka kuului Artulle, niin seuraavakin numero oli hänen, mutta arvoin sen siis uudestaan.) Ja tällaisen tuloksen sain:

...Or actually Winners. Because there was so nice amount of you I decided to draw five prizes instead of just one. Thank you all for participating and thank you for your nice comments. In the drawing itself I used this random number software to pick the lucky numbers for me. You all got numbers according to the comment order and the software picked the lucky numbers between 1 and 53. And if I got the same number twice I just draw a new one. And, this is the final result:

Ensimmäisen palkinnon eli tämän hopeisen kustavilaistyylisen kahvikannun voitti: Julianna

First prize is this Gustavian style silver coffee pot and it goes to JuliannaToisen palkinnon sai Sirpa . Toinen palkinto on tämä hopeinen peili ja harja -setti. Se on hieman Jugend vaikutteinen.

Second prize, Jugend style silver hand mirror and brush goes to SirpaKolmas palkinto, hopeinen taskunauris kuuluu Glenda lle

Third prize is this silver pocket watch and it goes to GlendaNeljänneksi arvoin sammakkovaasin ja sen sai Arttu

Fourth prize, a little porcelain frog vase, goes to Arttu .Ja viides palkinto oli tämä pieni virkattu merenneito Goldie. Sen sai krizze

And last, this little crochet mermaid Goldie goes to krizzeKaikki nuo työt ovat siis minun tekemiäni. Noissa hopeisissa esineissä olen tehnyt alkuperäiset protomallit, joista on sitten valettu kopioita, eli ne eivät ole uniikkeja, mutta omia mallejani kuitenkin, jotka olen myös viimeistellyt. Ainoa uniikki taitaa olla Goldie merenneito. Toivottavasti ne ovat kuitenkin mieluisia.
Kiitos vielä kerran kiinnostuksesta ja onnea voittajille. Otatteko voittajat yhteyttä minuun, niin voin lähettää palkinnot uusiin koteihinsa. Tuolta profiilistani löytyy sähköpostiosoite.

All of the works are my own doings. The silver items are not unique, but I have made all of the original pieces, which are then being cast. Only truly unique work is little mermaid Goldie.
Thank you all again for your interest and congratulations to winners :) My email address is in my profile, Glenda especially please contact me so I can sent your prize to you.

6 kommenttia:

 1. Ihan menee sanattomaksi... Suuni kirjaimellisesti loksahti auki, kun tulin tänne sivuille ja näin että olin voittanut noin käsittämättömän ihanan palkinnon!! Suuren suuren suuret kiitokset jo etukäteen!! Ei voi uskoa tätä onnea... :)

  VastaaPoista
 2. Wow!!
  Thankyou - what a lovely surprise!
  Glenda

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos tuhannesti!! Mun virkkaustaidot tuntien (=niitä ei ole) pikku-Goldie saa kylpeä loputtomassa ihastelussa ja hämmästelyssä jahka kotiutuu :). Uskomaton merenneito! Olipa huima ylläri. Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi Glendan kautta ja kyllä oli hyvä löytö :)

  Ihania juttuja, varsinkin kahvikannu ja peili-harjasetti ovat uskomattoman upeita :)

  Ira

  VastaaPoista
 5. Oi oi, tänään tupsahti postilaatikosta oikea aarre!! Kannu on näin livenä kädessäni nököttäessään vielä paljon paljon upeampi,kuin kuvista katsottunua. SUUUUUUUUURI kiitos siis!! Olenpa iloinen!! :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä oli reissusta mukava kotia palata, kun oli hopiat odottamassa;) Upeita!!

  VastaaPoista