4/26/2010

Salaisuuksia varten – This one is for secretsNoitamuorin labrapöytä postauksen jälkeen aloitin miltei samantien tekemään sitä mainitsemaani tarpeellista senkkiä/kaappia noitamuorin kellariin. Tämmöinen siitä tuli, valmistui loppuviikosta. Siitä löytyy laatikoita kaikenlaisille tarvikkeille ja aineille sekä pieni kaappi arvokkaille ja erittäin harvinaisille taika-aineille. Kaapin alaosassa on salalokero (joka ei tosin ole enää salalokero, kun sen menin paljastamaan), sinne voi noitamuori säilöä ne kaikkein tärkeimmät noituustavaransa.
Senkki on tehty pääasiassa vanerista ja puurimoista ynnä listoista, jalat ovat valmiita EuroMini’s koipia. Ja se on käsitelty samalla petsimaalilla, jota noissa muissakin huonekaluissa olen käyttänyt (Folk Art Stains, Maple 2803 and Walnut 2804). Kaapin ovessa olevat ikkunamaalaukset ovat lasimaalia ja saumausainetta.


In my post about Frog witch lab table I mentioned that there is a need for a sideboard in her cellar, so right after that post I started to make this. There are drawers for all kinds of accessories and substances and a little closet to the most valuable and rarest magic materials. And under the closet’s base is a secret locker (which is no longer a secret, 'cause I went and reveal it.) But there Frog witch can hide her utmost priceless items or magic substances.
The cabinet is made mainly from plywood and mouldings. For legs I used EuroMini’s ready-to-use parts. I used the same stain paint I have used with the other furniture too (Folk Art Stains, Maple 2803 and Walnut 2804). The painting in the closet’s door is made from glass paints and some stuff that’s called 'relief outliner'.

16 kommenttia:

 1. Me encanta!!!
  Y lo del cajon secreto, va muy bien en un mueble de brujas jejeje
  besitos ascension

  VastaaPoista
 2. Valtavan hieno kaappi, salalokero ja kaikki! Voi hyvänen aika (ihailua ja ihmetystä)...

  VastaaPoista
 3. I am impressed, the cabinet is wonderful. Congratulations for such nice work!

  VastaaPoista
 4. Herkullisen mallinen kaappi!

  VastaaPoista
 5. WOW, this a fabulously made piece! I love the little secret cupboard and the drawers are great too!

  Michelle :o)

  VastaaPoista
 6. Upeaakin upeampi kaappi. Ihana yksityiskohta tuo lasiovi maalauksineen. Hienoa työtä jälleen kerran!!

  VastaaPoista
 7. That is absolutely fantastic. You should be very very proud of it. Great design and workmanship.

  VastaaPoista
 8. On kyllä kaunis kaappi! Salalokeri kuulostaa kutkuttavalta :)

  Tykkäsin myös kovasti tuosta ikuisuusprojektistasi.. voi kun mun hartiat antais myöden myös tehdä tuota sorttia.. mutta ihan vähän vaan ja sit ne on jumissa..mull aei riitä kärsivällisyys siihen että ottaisin hommalle aikaa :D :D

  VastaaPoista
 9. It's fabulous, in every little detail! I saw on the last picture that you even coloured the glass of the door!

  Marit

  VastaaPoista
 10. Moikka

  Ei ole todellista. Uskomattoman ihana kaappi. Oletkos taas ihan itse suunnitellut, vai katsonut jostakin kuvasta mallia? Ihana, ihana tulee noidan huoneesta.
  t. Gunvor

  VastaaPoista
 11. Ai vitsi miten ihana, taas! Sä oot kyllä mun idoli. :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos taas kaikille, kommenteista :)
  Thank you everyone for your nice komments :)

  Gunvor, sain joululahjaksi semmoisen mahtavan huonekaluhistoriaopuksen, joka painaa varmaan viisi kiloa, täynnä asiaa ja upeita kuvia. Siitä on hyvä kattella insipiraatiota, tuo kaappi on kylläkin ihan omasta päästä, mutta se syntyi tuon kirjan kuvien inspiroimana.

  VastaaPoista
 13. You should write a book on how to make these lovely furniture pieces! Superb work!

  VastaaPoista
 14. Siis voi että miten mahtava kaappi. Tämä on kyllä jotain mitä sanotaaan uskomattomaksi. Hienosti onnistunut ja toteutettu. Nuo aiemman postauksen pöytä ja jakkara ovat myös ihania.

  VastaaPoista