4/05/2010

Video

Kuvasin tässä mennä viikolla, nyt kun illat ovat vielä jotakuinkin pimeitä ennen kesäkautta, videon poikani majakasta. Itse majakanhan olen siis valmistunut jo aikaa sitten, siinä ei ole mitään uutta, mutta halusin kokeilla kuinka saan videon lisättyä tänne blogiin. Joten eikun majakan valo pyörimään ja hommiin ja armaan mieheni suosiollisella avustuksella sain tämmöisen minuutin pätkän aikaiseksi.

Last week I shot a little video of my son’s lighthouse. I have made the lighthouse itself ages ago, but I wanted to shoot this video of it’s beacon in action, so to speak. I also wanted to try adding a video in to my blog... so this is the result I managed to make with an assistance of my dear hubby :)


Lighthouse Rekola from Larissa on Vimeo.

5 kommenttia:

 1. Ihana! Ihan mielettömän hieno. Olette semmoisia pelle pelottomia että oksat pois!

  Tipu on aivan mielettömän söpö.

  Hyvää Pääsiäisen loppua!

  t. Hanna

  VastaaPoista
 2. Oi se oli hieno, niinkuin tipukin, joka on kyllä aika pieni. Eikö sormi yhtään tärissyt kuvatessa? Olen yrittänyt tota temppua joskus :D

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkisen upea!! Wau!

  VastaaPoista
 4. Olipas hauska! Satunnaisella vierailulla ties minkä mutkan kautta, mutta kyllä kannatti tulla. Kaikkea ihmeellistä ja taitavaa on sivut pullollaan. Hyvää kevään jatkoa toivotellen.

  VastaaPoista