12/16/2010

Kosteusvaurio - Moisture damage


Tai oikeastaan tässä tapauksessa se on haluttu piirre, ei niinkään mikään vaurio. Olen tässä työstänyt viime päivinä Seela noidan kellarilabraa valmiimmaksi. Ja nimen omaan yhdessä kulmassa olevaa kalliota. Sen on tarkoitus olla kostea paikka, jossa kaikenmaailman kosteikkokasvit viihtyvät. Kasvit on vielä tekemättä, lukuun ottamatta noita sieniä, paria kasvia ja sammalta. Ja tuohon keskellä olevaan kuoppaan tulee vielä pieni vesiallas. ”Hyllyillä” olevat tavarat ovat lahjoja ystäviltä, tosin taitaa siellä olla jokunen itse tehtykin joukossa.

Niin joo, ja Orrerykin löysi paikkansa kellarista. Sain sen viimeisteltyä pari päivää sitten, sen jälkeen kun olin päättänyt tehdä planeetat polymeerimassasta.

Well, in this case though it’s a desired feature :) I’ve been working with the Frog witch Seela’s cellar lab. In one corner there is a sort of outcrop or rock. It’s supposed to be a very moist place with all sort of plants that flourish in a moisture. I have to make the plants, they are not done yet except those mushrooms, couple plants and moss and I need to add some water in to the little hole in the centre. The stuff on the ”shelves” are gifts and cherished items from friends but some of them are also self made.

Oh, and the Orrery has also found it’s place in the cellar. I finished it few days ago, after I had decided to make the planets from polymer clay.

18 kommenttia:

 1. Voi Larissa! Miten upeaa kaikki onkaan. Niin mielettömän kaunista ja oikeaa ja taidokkaasti tehtyä. Ooh ja aah! Kiitos aamuhetken kirkastamisesta, kuvia on ihana katsoa.

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Aivan hukea Kellari! Piti tarkastella suurennuslasin kanssa, sieltähän löytyi vaikka mitä! Miten sait tuohon kynttilään valon, onko se ihan sähköjohdon päässä vai ledi? Se on hieno! Ja Löytyihän sieltä sammakkokin hienosta Lummevadista!!!
  Tuo Orrey on kyllä luku sinänsä. Planeetat ovat erittäin onnistuneita! ONNITTELUT!
  Kyllä Seela on varmasti tyytyväinen!

  VastaaPoista
 3. I love the atmosphere in this room! It is kind of dark and a little dingy, but the plants bring life and a little brightness. The outcrop of rock is a wonderful feature and incorporating it as part of the room, using it as a place to grow plants is fab! Love the candle too.

  VastaaPoista
 4. Great room! Love the rock and the colours:)

  VastaaPoista
 5. Voi hyvänen aika sentään, onpa upea noitakellari! Planeetat onnistuivat hienosti ;)

  VastaaPoista
 6. Ei ole totta. Ihanaa katseltavaa!

  VastaaPoista
 7. onpa hieno ja noin pitkällä oletkin jo!

  VastaaPoista
 8. Oooh I can feel the damp and quiet of this room, what mysteries does it hold. It is very creative, love the rocky outcrop.

  VastaaPoista
 9. Tästä sun noitalasta tulee kyllä ihmeellisen, uskomattoman, mahdottoman upea! Kaikki on niin viimeisen päälle, tosi mainio tuo kostea nurkkakin! Siellähän se Seela tietysti myrkkysienensä kasvattelee...

  VastaaPoista
 10. Sitä vaan jäin miettimään, että onko kellarista näköyhteys taivaalle, kun siellä on kaukoputket ja Orrey...?

  VastaaPoista
 11. Näyttää kyllä ihanan, kamalan aidolta kaikki. Täydellistä.

  VastaaPoista
 12. Upeaa jälkeä! En toki sinulta muuta odottanutkaan ;D Seelan kellari näyttää hurjan jännittävältä paikalta!

  VastaaPoista
 13. I love the room, the atmosphere, everything you've made for it! And the detail of the moss, the plants and the mushrooms is wonderful. :)
  Maia

  VastaaPoista
 14. I love the look of this room! That rock is amazing! :o)) Your fire is the best I've seen Larissa, as it really, really does look real. :o)))

  Michelle xx

  VastaaPoista
 15. Upeaa katseltavaa. Tuossahan melkein kuulee veden hiljalleen tippuvan jossain ja haistaa kellarimaisen kosteuden. Planeetat on hienot!

  VastaaPoista
 16. No niin, hiljaseksi vetää. Jokunen huokaus...
  Ja hämmästyksestä auki jäänyt suu...

  VastaaPoista
 17. Sorry, that I have not yet thanked you all for your nice comments, I really appreciate them, but I've just been very busy. So, thank you now :)

  Anteeksi, kun en ole vielä ehtinyt kiittää teitä kivoista kommenteista, on ollut vähän hoppuja, joten kiitos tulee sen tähden vasta nyt :)

  A-M, on siellä kellarissa parikin ikkunaa, joten sieltä käsin periaateessa voi tarkkaila taivaita, vaikka luulen, että kirkkaina öinä Seela kyllä siirtää taivastelu vehkeet mieluummin ulkosalle.

  Kikka, se lamppu on ihan tavallinen Euromini's polttimo, tosin kuvaa varten himmensin sitä hieman säädettävällä virtalähteellä vähän kynttilämäisemmäksi. Nuo 12 voltin polttimot kun ovat mielestäni ihan liian kirkkaita kynttilöiksi. Tulevaisuudessa aion himmentää niitä valoja muuutamalla vastuksella. Sammakkovaasi stydeeman sain Hannalta lahjaksi, se on MostlyArtin tuotantoa ja sopii tuonne kellariin kuin nenä päähän, arvaa oonko vähän onnessani :)

  VastaaPoista