2/06/2011

Kukkaisvoimaa ja vanha hippi - Flower power waistcoat and old hippie


Noitamuori on saanut uuden asun (vihdoin). Nyt hän näyttää vanhalta hipiltä kukkaisliivissään ja nuhjuisessa hamosessaan, mutta hippiys on toivottu piirre. Liivin olen tehnyt niistä samaisista Güttermannin silkkilangoista, joita aina käytän, hamonen on pieni palanen vanhasta huivista ja paidan tein ohuesta puuvillakankaasta, jonka värjäsin teellä kuluneemman näköiseksi. Ja tietty täytyy muorilla olla myös essu, vaikka hän on noita on hän kuitenkin siisti ja kunnollinen.

Frog witch has a new outfit (finally). I think that she looks like like an old hippie in her flowery waistcoat and shabby skirt, but the hippiedom is a desired feature. I crocheted the waistcoat from Güttermans silk threads, the ones I normally use, her skirt is a small piece from an old scarf of mine and her shirt is very thin white cotton fabric that I dyed with tee to make it look more worn. And naturally she needs an apron too, although she is a witch she is still tidy and decent.

8 kommenttia:

 1. He clothes ARE amazing and I LOVE the crochet waistcoat, just superb!

  Michelle xx

  VastaaPoista
 2. Ihana hippisammakkomuori! Kukkaisliivi on tosi upea, pitäisi yrittää itsekin virkata vähän enemmän.

  VastaaPoista
 3. Ei, mä en kestä tota kukkaliiviä... Ihan täydellisen ihana! Mahtava persoona tämä Seela onkin.

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväistä ja ihana tyyppi tuo Seela niin hienoissa asuissaan!

  VastaaPoista
 5. Seela on ihanan Onnellisen näköinen uudessa ihkun hienossa liivissään ja hamosessaan! Kevättä rinnassa selvästi jo.. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa tosiaan ihanat vaatteet! Ottaisin itsellenikin tuollaisen liivin heti, jos olisi vaan oiken kokoinen tarjolla :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista :)
  Kyllä taitaa pikkuhijaa tosiaan olla kevättä rinnassa, en tajunnutkaan sitä, ennen kuin Kikka mainitsit asian. Seela saaneen vielä jossain vaiheessa muutaman korun kaulaansa, mutta en ole vielä osannut päättää millaisen, kenties tuolle hipille sopisi parhaiten rauhanmerkki :)

  Thank you Michelle for your comment, I just had to make her that waistcoat, there wasn't really any other choice after I got the idea. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi2/09/2011

  Hieno hippimuori! Ja sopii niin hyvin mökkiinsä :)

  VastaaPoista