1/26/2012

Sammakko -teemainen kaappi - Froggy themed cupboard

Tässä on kuva kaapista, jonka tekemisen aloitin jo viime syksynä eräällä minikerho tapaamisella. Laitoin sen syrjään pitkäksi aikaa (syynä laiskuus), mutta nyt se on vihdoin valmis. Eilen maalasin loppuun ovien sammakkokoristeet. Se on luonnollisesti tarkoitettu Seelalle ja se tulee hänen mökkinsä varsinaiseen asuinkerrokseen. Mittasin kaapin niin, että keksipurkit mahtuisivat siihen ja onhan siellä ylhäällä tilaa myös muille purkeille.

Se on tehty vanerista ja muotolistoista, jotka olen käsitellyt Folk Artin mahonkipetsillä. Maalaukset oviin tein vesiliukoisilla öljymaaleilla.

Here is a picture of a cupboard that I started already in last autumn in one of our mini club meetings. I set it aside for a long time (I was plain lazy), but now it’s ready atlast. Yesterday I finished the froggy paintings on the doors. It’s for frogwitch Seela's cottage, naturally. I mesured it so that her cookie jars fit in it and there’s room on the top of it for her other jars too.

I made it from plywood and mouldings which I tarnished with Folk Art Mahogny Stain and I used waterbased oil paints for the paintings.

8 kommenttia:

 1. Kaunis, hieno kaappi yksityiskohtaisine maalauksineen. Kaappi kokonaisuus Keksipurkkien ja tapetin kanssa; Seelan koti näyttää varsin kodikkaalta!

  VastaaPoista
 2. It's wonderful and I love all the pots, and frogs! So very original too. :o))

  Michelle xx

  VastaaPoista
 3. Vautsi, mikä kokonaisuus. Joka ainoa tavara kaapissa on niin viimeisen päälle upea. Voi mikä aarre!

  VastaaPoista
 4. Me encanta ese mueble y cada uno de los detalles.
  besitos ascension

  VastaaPoista
 5. Uskomaton! En toki muuta odottanutkaan ;) Mielettömät maalaukset.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kaappi, ihanat maalaukset, ja tilpehöörit kaapin päällä on aivan upeita. Päivän aina pelastaa se, kun blogilistalta huomaa, että sun blogiisi on tullut päivitys... ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos taasen mukavista kommenteista :)

  Thank you for your cheering comments, I'm always pleased to hear them :)

  VastaaPoista
 8. Mä edelleenkin rakastan noita sammakkopurkkeja! Toivottavasti joskus jollain markkinoilla (joilla minä olen) olet myymässä noita. :D

  VastaaPoista