4/08/2012

Hyvää pääsiäistä – Happy Easter

Oikein mukavaa Pääsiäistä kaikille. Sitä juhlistaakseni tein kirjan nimeltä ” ”Many Ways for Cooking Eggs” ja lasten satukirjan ”The Little Red Chiken”, ne ovat tuossa kuvassa Seelan pikku tipusen jaloissa lähellä pääsiäismunakulhoa.

Minä en sitten millään tunnu saavan tarpeekseni näitten minikirjojen tekemisestä, ne ovat miltei kokoajan mielessäni. Kuvassa ovat kaikki tähän mennessä tekemäni kirjat.Teen siis vain kirjoja, jotka ovat jo copy vapaata materiaalia, mutta nämä vanhat kirjat ovat muutenkin hauskoja. Valinnanvaraa on ihan hirmuisesti. Tietenkin kaikki vanhat romaanit, kuten Jane Austenin kirjat on pakko tehdä (tai ne tein jo) mutta hauskoja ja totaalisen vanhentuneita kirjoja aiheista jotka ovat kaikkea muuta kuin ajankohtaisia nykyajan ihmiselle on tonneittain löydettävissä. Kun huomasin kirjan nimeltä ”Hints on Driving” minun oli vaan pakko tehdä sekin, tässä tapauksessa ei nyt puhuta autolla ajosta, vaan hevoskärryjen ohjastamisesta. Eritoten lastenkirjoja on hauska tehdä, koska niistä on usein saatavana myös kannet ja kuvat ja ne pikkuiset kuvat näyttävät niin järettömän söpöiltä ja tarinat ovat vielä kaiken lisäksi sen verran lyhyitä että ne mahtuvat yksiin kansiin. Mutta on hauska myös itse miettiä millaiset kannet jokin kirja saa.
Pian on ihan pakko tehdä Seelalle se kirjahylly, tilanne alkaa käydä sietämättömäksi, koska hän kompastelee jatkuvasti lattialla lojuviin kirjapinoihin...... :)

Happy Easter Everyone :) To celebrate it I made a book called ”Many Ways for Cooking Eggs” and a children’s fairy tail called ”The Little Red Chicken”, they are on the front of the picture near Seela’s little chick and The Easter egg bowl.

I don’t seem to get enough of these mini books, I’m constantly thinking about them. In the picture are all the books that I have made so far. I only make books that are so old that there is no longer any copyright restrictions in them but these old books are really fun in any case. There is so much to choose from, of course there are all those classic novels that one just have to make (and read), like Jane Austen’s books (I made them already) but there are tons of funny and totally outdated books about subjects that aren’t really essential any more for a modern people. When I found a book called ”Hints on Driving” I just had to make it, driving in this case is about directing a horse not a car. Especially with children’s books there are often pictures and covers also available, so the books look really lovely with they tiny little pictures and they are not usually very long so it’s possible to fit the whole story in one book. But it’s also nice to make the covers and layouts by yourself.
Soon I really need to make to Seela that bookshelf, the situation is getting too unbearable, she is constantly stumbling book piles on her floor...... :)

10 kommenttia:

 1. Stunning books! Your work is fantastic! I love the
  egg book with little chick beside it.
  Happy Easter and hugs

  VastaaPoista
 2. buen trabajo, feliz pascua

  VastaaPoista
 3. I don't think I've seen more perfect looking mini books, they are exquisite and so perfectly made..complete with spines. Just adorable!

  Happy Easter!
  Michelle xx

  VastaaPoista
 4. Kirjoja ei ole koskaan liikaa.

  VastaaPoista
 5. I love your books! Happy Easter, Rosanna

  VastaaPoista
 6. Que fantasticos libros.
  Felices Pascuas.
  besitos ascension

  VastaaPoista
 7. Geniales, felicesPascuas :)

  VastaaPoista
 8. Aijaijia! Ihanat kirjat! Kirjoja ei todellakaan ole koskaan liikaa!
  Minulla on muuten 2-vuotis arvonta/giveaway menossa blogissani.. :) jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 9. Oi, miten paljon kauniita mini-kirjoja!

  VastaaPoista
 10. Onko kirjoissa myös kaikki tekstit ko. alkuperäisestä kirjasta?

  VastaaPoista